045 541 55 66 info@synckleurt.nl
  • Sync
  • 5
  • Restaurant Sjalotje in Heerlen

Restaurant Sjalotje in Heerlen

30+ jaar ervaring

20 vakmensen

In-house productie

Advies

Project

Vegetarisch én veganistisch restaurant

Uniek, zo mag je het nieuwe restaurant Sjalotje in Heerlen wel noemen. Het is een nieuwe vegetarische én veganistische lunchroom in het centrum.

Restaurant Sjalotje in Heerlen

Wij hebben het beeldmerk ontwikkeld en vandaar uit hebben we de belettering van het pand in snijfolie uitgevoerd. Er is gekozen voor een minimale belettering om zoveel mogelijk daglicht binnen te laten en het uitzicht naar buiten voor de gasten zo min mogelijk te belemmeren. Ook zijn we aan de slag gegaan met het ontwerpen van de menukaart in brochure vorm. En zoals altijd bij de start van een nieuwe horeca onderneming hebben we de klus op het laatste moment geklaard. De inkt was nog maar net droog toen de kaarten werden uitgeleverd.

Enkele weken na de opening hebben we de menukaart opnieuw onder handen genomen. De wens was een compacter formaat zodat de kaart minder ruimte in beslag neemt op de tafeltjes. De nieuwe kaarten zijn gemaakt op Forex plaatmateriaal. We hebben er houten voetjes bijgeleverd. De kaarten staan nu rechtop op tafel in het houten voetje waardoor ze veel minder ruimte in beslag nemen.

Als laatste hebben we prachtige zwarte t-shirts bedrukt met het logo groot achter op de rug. Zo is alle personeel duidelijk herkenbaar voor de gasten.

Sync levert een divers assortiment bedrijfskleding; van eenvoudige horeca schortjes tot dikke, warme winterjassen. U kunt vanzelfsprekend ook textiel aanleveren dat we razendsnel voor u bedrukken.

Printwerk

Bestickering

Werkkleding

Advies

sjalotje menukaart

- Contact

Samen buiten de lijnen kleuren?

Samen buiten de lijnen kleuren onder het genot van een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen jou adviseren en helpen bij de visualisatie en productie.

Stuur een bericht!