045 541 55 66 info@synckleurt.nl
  • Sync
  • 5
  • Menukaarten voor Grand Café Jules

Menukaarten voor Grand Café Jules

30+ jaar ervaring

20 vakmensen

In-house productie

Advies

Project

Menukaarten voor Grand Café Jules

In Kerkrade, direct aan de Markt, ligt Grand Café Jules. Een prachtige horeca onderneming met een groot terras.

Al sinds 2019 produceren wij voor hen in het voorjaar de zomerkaart en in het najaar de winterkaart. Er is toen ter tijd gekozen voor een uitvoering met een aparte cover uitgevoerd in Forex met een doorzicht op de eerste pagina. De cover en het binnenwerk worden gebonden met een Wire’O zodat de menukaart makkelijk in de hand ligt en doorbladerbaar is.

De vorm van het doorzicht en de kleur van de Wire’O binding worden ieder jaar aangepast. De opmaak passen we voor iedere uitgave aan aan het seizoen; stemmige tinten voor het donkere winterseizoen en vrolijke frisse tinten voor het zomerseizoen.

Interesse?

Bent u ook op zoek naar een onderscheidende menukaart voor uw onderneming en wilt u eens vrijblijvend met ons over de mogelijkheden praten? Neem dan contact op met ons bedrijfsbureau of gebruik het contactformulier hieronder om eens samen buiten de lijnen te kleuren. De koffie staat klaar!

Ontwerp

Printen

Advies

grand cafe jules menukaart
grand cafe jules menukaart
grand cafe jules menukaart
grand cafe jules menukaart

- Contact

Samen buiten de lijnen kleuren?

Samen buiten de lijnen kleuren onder het genot van een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen jou adviseren en helpen bij de visualisatie en productie.

Stuur een bericht!