045 541 55 66 info@synckleurt.nl
  • Sync
  • 5
  • Horecacentrum De Admiraal

Horecacentrum De Admiraal

30+ jaar ervaring

20 vakmensen

In-house productie

Advies

Project

Horecacentrum De Admiraal

Horecacentrum De Admiraal in Heerlen bestaat uit meerdere bedrijfsonderdelen: het restaurant, de feestzaal en de unieke kelderbar Lord Nelson. We hebben aan alle onderdelen een steentje mogen bijdragen.

Signing

Rond en in het pand hebben we de complete signing voor onze rekening genomen. Zo hebben we op het raam in witte snijfolie het logo geplaatst en hebben we in het pand op de glazen deuren diverse uitingen aangebracht. Deze zijn uitgevoerd in semi transparante zg. etch folie.

Autobelettering

Als totaalleverancier hebben we vanzelfsprekend ook de bedrijfswagen onder handen genomen. De saaie zwarte bestelwagen is voorzien van belettering in huisstijl en daardoor veranderd in een herkenbare eyecatcher.

Interieur

In het restaurant en de feestzaal hebben we een eigen ontwerp gebruikt voor de creatie van uniek behang. Dit behang is in eigen huis geproduceerd en door Sync op locatie aangebracht. Het decor met de bakstenen in de zaal is niet van echt te onderscheiden doordat we met onze Cruse Scanner echte bakstenen met voeg hebben gedigitaliseerd.

Voor het behang in het restaurant hebben we diverse items zoals keukengereedschap en fruit gedigitaliseerd. Daarmee hebben we een uniek design gemaakt dat je nergens anders ooit zult aantreffen.

Ontwerp

Sync heeft de vormgeving voor alle uitingen in het gehele horecacentrum voor haar rekening genomen. Van autobelettering tot servet en van menukaart tot werkkleding, alles is in eigen huis ontwikkeld.

Print en druk

We produceren onder andere de menukaarten, visitekaartjes en posters. Maar ook artikelen zoals bierviltjes, spaar- en toegangskaarten voor evenementen leveren we razendsnel. Indien gewenst inclusief vormgeving!

Textiel

De werkkleding voor het personeel bestaat uit o.a. blouses, polo’s en schorten. We leveren de kleding en zorgen voor het ontwerp en aanbrengen van de bedrukking. Dit kan ook voor een kleine oplage, zelfs losse stuks behoren tot de mogelijkheden.

Way finding

Bestickering

Montage

Advies

Horecacentrum De Admiraal Heerlen
Horecacentrum De Admiraal Heerlen
Horecacentrum De Admiraal Heerlen

- Contact

Samen buiten de lijnen kleuren?

Samen buiten de lijnen kleuren onder het genot van een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen jou adviseren en helpen bij de visualisatie en productie.

Stuur een bericht!