045 541 55 66 info@synckleurt.nl
  • Sync
  • 5
  • Voertuigbelettering voor Autodiagnose Eric

Voertuigbelettering voor Autodiagnose Eric

30+ jaar ervaring

20 vakmensen

In-house productie

Advies

Project

Voertuigbelettering voor Autodiagnose Eric

We hebben in het verleden al vaker voor Autodiagnose Eric opdrachten uitgevoerd. Zo mochten we voor hen visitekaartjes drukken en hebben we een groot reclamebord aan de voorgevel gerealiseerd.

Deze keer werden we benaderd voor het beletteren van hun bedrijfswagen. Na een korte briefing waarin de wensen van de opdrachtgever centraal staan, ging onze designer aan de slag en al snel was er een goedgekeurd ontwerpvoorstel. Na voorbereiding van de bestanden door onze prepress afdeling ging het Sync Signing team aan de slag. De drie verschillende kleuren snijfolie werden op onze snijplotter gesneden en het full color GMTO certificaat werd geprint en uitgesneden op onze Zünd digitale snij- en freestafel.

Ons signing team kan indien gewenst op locatie in de regio gaan om een voertuig te beletteren. Dat gebeurt meestal wanneer het om meerdere voertuigen gaat. In de koude maanden, wanneer de buitentemperatuur daalt tot onder 10 graden, kunnen we helaas niet meer in de buitenlucht werken omdat de folie zich dan  niet meer soepel laat verwerken. Sync beschikt over meer dan voldoende ruimte om een aantal voertuigen binnenshuis te beletteren.

Voor het beletteren van voertuigen gebruiken we de folies van Orafol, wereldwijd de grootse leverancier van o.a. zelfklevende grafische producten. Voor de belettering van de meeste voertuigen maken we gebruik van voornamelijk Oracal 751C en 951 folie.

Signing

Bestickering

Montage

Advies

De bedrijfswagen vóór en na het beletteren.

(Gebruik de muis om de slider te verschuiven.)

- Contact

Samen buiten de lijnen kleuren?

Samen buiten de lijnen kleuren onder het genot van een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen jou adviseren en helpen bij de visualisatie en productie.

Stuur een bericht!