045 541 55 66 info@synckleurt.nl
  • Sync
  • 5
  • Samenwerking Miriam Vleugels en Sync

Samenwerking Miriam Vleugels en Sync

30+ jaar ervaring

20 vakmensen

In-house productie

Advies

Project

Samenwerking Miriam Vleugels en Sync

Zoals wij enige tijd geleden al aankondigden, hebben Miriam Vleugels en Sync de handen ineen geslagen. Het eerste wapenfeit kunt u nu bewonderen in onze entreehal!

We hebben de laatste maanden achter de schermen hard gewerkt aan het digitaliseren van een aantal grote kunstwerken van Miriam. We zijn begonnen met haar werk ‘Color Confetti’. Daarvoor hebben we gebruik gemaakt van onze Cruse vlakbed scanner. Deze scanner maakt het mogelijk originelen met een formaat tot wel 250×150 cm,  in hoge resolutie te digitaliseren.

Lithografie

De scans zijn in onze studio geoptimaliseerd door onze huislithograaf en Photoshop artiest van dienst Alexander Verheijden. Met bijna 25 jaar ervaring in het grafisch vak, weet hij als geen ander hoe hij kleuren kan aanpassen en scans kan verbeteren. Vervolgens heeft Alexander de geoptimaliseerde beelden verwerkt tot een behangwand van ruim 11 meter.

Daarnaast is het originele werk ook gereproduceerd op onder andere een hoogglans plexiglas. Het eindresultaat daarvan zie je op de foto’s hiernaast.

Uniek maatwerk

Om onze hal een werkelijk unieke uitstraling te geven, heeft Miriam een drietal stoelen en een vloerkleed beschilderd. En om de laatste puntjes op de i te plaatsen, heeft zij ook nog eens een persoonlijk tintje gegeven aan de deuren in de hal. Zo is er een combinatie ontstaan van geprinte en geschilderde kunst. Dat zie je alleen bij Sync!

Vervolg

Na deze samenwerking hebben we de smaak te pakken en zullen wij u binnenkort laten zien welke andere projecten we hebben gerealiseerd.

 

 

Way finding

Bestickering

Montage

Advies

Horecacentrum De Admiraal Heerlen

Miriam Vleugels & Ralph Hundscheid

- Contact

Samen buiten de lijnen kleuren?

Samen buiten de lijnen kleuren onder het genot van een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen jou adviseren en helpen bij de visualisatie en productie.

Stuur een bericht!