045-541 55 66 info@synckleurt.nl
  • Sync
  • 5
  • Reproducties voor Miriam Vleugels

Kunst reproducties voor Miriam Vleugels

30+ jaar ervaring

20 vakmensen

In-house productie

Servicegebied Zuid-Limburg

Project

Kunstdruk voor Miriam Vleugels

Miriam Vleugels is al jarenlang een graag geziene gast bij Sync. Wat ooit begon als een experiment heeft geleid tot een jarenlange samenwerking waar de mooiste producten uit voort zijn gekomen. Het begon allemaal met een print van één van haar werken op een houten paneel waar Miriam daarna weer met acrylverf op verder kon werken. Het resultaat was prachtig en smaakte naar meer.

Ze is binnen enkele jaren uitgegroeid van een lokale bekendheid tot een internationaal gewaardeerd kunstenares. Niets is haar te gek; van prachtige werken op canvasdoeken tot zitbanken, sculpturen, pinguïns, muurschilderingen en live painten tijdens events. Miriam is werkelijk van alle markten thuis. Dat blijkt ook wel uit het feit dat zij haar eigen bedrijfsbus heeft beschilderd.

Topkwaliteit reproducties

In het verleden hebben we o.a. haar werken van Tom Dumoulin en Max Verstappen mogen digitaliseren en reproduceren. Andere bekende sterren die door Miriam zijn vastgelegd op het doek zijn o.a. Mathieu van der Poel, Bert van Marwijk, René le Blanc en René Froger.

De digitalisaties van haar werk worden door onze lithograaf geoptimaliseerd voor afdruk. Lithograferen is eigenlijk niets anders dan het verbeteren van enkele kleuren die na het scanproces niet 100% tot hun recht komen in een print. Deze optimalisatie stelt ons in staat reproducties te printen die met het blote oog bijna niet van het origineel te onderscheiden zijn.

Uitbreiding samenwerking

In de toekomst zult u vaker werk van Miriam via onze kanalen tegenkomen. We bespreken momenteel de laatste details betreffende onze samenwerking. We gaan binnenkort nog meer werk van Miriam digitaliseren met als doel deze te reproduceren. Zorg dus dat u onze website en social mediakanalen goed in de gaten houdt zodat u niets mist!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van digitaliseren en het printen van reproducties in topkwaliteit, kijk dan ook eens op onze website Wij printen kunst.

Ontwerp

Signing

Advies

Deze repro maakt deel uit van een giftset in gelimiteerde oplage. Alle exemplaren zijn met de hand genummerd en ondertekend door Miriam zelf. Daarnaast is iedere koker voorzien van het nummer van de uitgifte en zit er bij ieder exemplaar een echtheidscertifcaat. Ook dit certificaat is met de hand ondertekend en genummerd. In dit geval dus van nummer 1 tot en met 100.

reproducties miriam vleugels
reproducties miriam vleugels
reproducties miriam vleugels

- Contact

Samen buiten de lijnen kleuren?

Samen buiten de lijnen kleuren onder het genot van een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen jou adviseren en helpen bij de visualisatie en productie.

Stuur een bericht!