045-541 55 66 info@synckleurt.nl
  • Sync
  • 5
  • Raambelettering Berden

Raambelettering

30+ jaar ervaring

20 vakmensen

In-house productie

Servicegebied Zuid-Limburg

Project

Raam belettering

 
De firma Berden in Venlo heeft ons benaderd met het verzoek een bestaande raamfolie te verwijderen en nieuwe uitingen aan te brengen. We hebben de door de klant aangeleverde bestanden verwerkt op zelfklevende folie geschikt voor deze toepassing. Het streven is om zo’n klus altijd zo ver mogelijk in de drukkerij voor te bereiden zodat we op locatie snel kunnen uitrollen.
 
Het verwijderen van de oude folie kan in specifieke gevallen voor verrassingen zorgen. Folie die al jaren op het raam zit, kan onder invloed van de zon zijn fexibiliteit verliezen. Wanneer dat het geval is, zal het verwijderen van de folie flink meer tijd vergen. En dat heeft dan weer gevolgen voor onze planning.
 
Gelukkig is raamfolie in veruit de meeste gevallen een tijdelijke toepassing die we snel kunnen verwijderen. Het is dus een prima manier om snel en goedkoop de aandacht te trekken zoals in dit geval voor een ruimte die te huur is. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van raamfolie.
 
 
#SigningSolutions #Snijfolie #ReclameOpMaat #VisueleCommunicatie #CreatieveReclame

Bestickering

Raambelettering

Advies

berden raambelettering raam folie signing

Het verwijderen van oude folie kan een enorme klus zijn. Vooral heel oude folie laat zich vaak lastig verwijderen.

signing berden belettering
signing berden belettering
signing berden belettering

- Contact

Samen buiten de lijnen kleuren?

Samen buiten de lijnen kleuren onder het genot van een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen jou adviseren en helpen bij de visualisatie en productie.

Stuur een bericht!