045 541 55 66 info@synckleurt.nl
  • Sync
  • 5
  • Packaging voor Medtronic

Packaging voor Medtronic

30+ jaar ervaring

20 vakmensen

In-house productie

Advies

Project

Packaging voor Medtronic

Het is voor velen waarschijnlijk een minder bekende discipline van Sync: packaging. Toch verwerken we op jaarbasis miljoenen batterijen op onze packaging afdeling. Voor Medtronic verpakken we diverse batterypacks, voorzien van een label met een codering en scancode.

Voor het verzamelen, het sealen en labelen van de batterypacks maken we gebruik van een state of the art verpak- en labelstraat van Dekapack International.

Ook voor handmatig fulfilment

Naast machinale verwerking van uw producten, kunt u bij Sync ook terecht voor maatwerk in kleinere aantallen. Werkzaamheden die we handmatig verrichten en waarvoor het niet de moeite loont een geautomatiseerde workflow op te starten. Denk hierbij aan het (her)bestickeren van producten met een foutief label. Of het verzamelen van diverse producten en deze samenvoegen in een omdoos voor bijvoorbeeld relatiegeschenken of kerstpaketten.
Maar ook voor een complete direct mailing bent u bij Sync aan het juiste adres. Wij verzorgen de vormgeving van uw documenten en verwerken uw adresbestanden direct in het drukwerk. Het resultaat is een gepersonaliseerde mailing die klaar is voor verzending. Ook over de verzending hoeft u niet na te denken; wij ontzorgen u optimaal door het gehele proces voor onze rekening te nemen. Van opmaak tot verzending, wij verzorgen het voor u.

Diverse packaging diensten

Wij bieden de perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een logistieke partner voor langere termijn. We bieden diverse disciplines aan:
  • Fulfilment
  • Labelen en verpakken
  • Inpakken
  • Sealen en krimpen

Om u van de juiste informatie te voorzien, hebben we een aparte website gebouwd voor onze packaging activiteiten: Sync-Packaging.nl.

Mailings

Packaging

Advies

Fulfilment

Voorbeeld van een geseald 4 pack.

packaging batterypacks medtronic fulfilment mailing

Voorbeeld van een handmatig verpakt 2 pack.

Canon hoofdkantoor ferro graphics
Canon hoofdkantoor ferro graphics
Canon hoofdkantoor ferro graphics

- Contact

Samen buiten de lijnen kleuren?

Samen buiten de lijnen kleuren onder het genot van een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen jou adviseren en helpen bij de visualisatie en productie.

Stuur een bericht!