045 541 55 66 info@synckleurt.nl
  • Sync
  • 5
  • Museum van Bommel van Dam

museum van Bommel van Dam

30+ jaar ervaring

20 vakmensen

In-house productie

Advies

Project

museum van Bommel van Dam

In de eerste weken van 2024 werden we benaderd door museum van Bommel van Dam. Museum van Bommel van Dam is een stedelijk museum met een ruime collectie moderne en hedendaagse kunst. Museum van Bommel van Dam is hét museum van de regio Venlo en is van en voor iedereen.

Machteld Schoep

Zij zochten een leverancier die de inrichting van een ruimte kon realiseren. Het ging in dit geval om de ruimte waar een fototentoonstelling van Machteld Schoep georganiseerd werd.

In alle foto’s van Machteld Schoep zie je haar gevoel voor schoonheid en compositie en haar oog voor detail. Ze hield van eenvoud, was wars van pretentie en was in haar werk even eerlijk, direct en grappig als in het dagelijks leven. De tentoonstelling focust op de schoonheid die de fotograaf in alles wist te vinden. Elke foto verrast met een groot mededogen voor haar onderwerp, of dit nu een gebouw, interieur of persoon betreft. Schoep omarmde het ogenschijnlijk ordinaire. In wat veel mensen als lelijk zouden beschouwen, zag zij de schoonheid.

De getoonde werken zijn geprint met UV inkten op de Arizona vlakbedprinter op 10 mm Falconboard. De teksten en het behang zijn geprint met UV inkten op de Colorado printer. De muurfolie is een speciaal vinyl voor op de muur en het behang is geprint op een non woven papier.

De vormgeving van de tentoonstelling is verzorgd door studio Luidspreker uit Venlo, een design gedreven reclamebureau voor ambitieuze bedrijven en communicatiemakers.

Bestickering

Montage

Advies

Boscafé Diligence Heerlen

Onze stagiare Janicy verwijdert het applicatiepapier van de snijfolie.

- Contact

Samen buiten de lijnen kleuren?

Samen buiten de lijnen kleuren onder het genot van een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen jou adviseren en helpen bij de visualisatie en productie.

Stuur een bericht!