045 541 55 66 info@synckleurt.nl
  • Sync
  • 5
  • Hotel Jann von Norderney

Hotel Jann von Norderney

30+ jaar ervaring

20 vakmensen

In-house productie

Onderhoudsarm

Project

Hotel Jann von Norderney

Quality decor panel WetWall wand voor eetzaal

Om de beleving of de uitstraling van een concept te vergroten worden veelal sfeerverhogende wand visuals gebruikt.

Voor dit hotelproject op het Duitse Noordzee eiland Norderney hebben we een aantal wand posities helpen realiseren. Het concept is door de architect aangeleverd.

We ervaren wel vaker dat concept ontwerpers zich onvoldoende realiseren, dat schaaltekeningen met visuals, uiteindelijk moeten worden omgezet naar te produceren werkelijke formaten. Hierbij natuurlijk in acht nemend dat kwaliteit en doorloop gewaarborgd moeten zijn. Het aangeleverde bestand was niet bruikbaar op het aangeleverde formaat, waarna ons team dit bestand heeft moeten aanpassen en vergroten. Tevens moest de werktekeningen passend gemaakt worden, daar er kolommen achter de visual stonden die mee bekleed werden en een doorlopende print gewenst was. Digitale werktekeningen, met verdeling per paneel zijn samen met het productie sample voor akkoord verstuurd.

 

Uniek laksysteem voor langdurig gebruik

Vanwege ons eigen unieke laksysteem ben je verzekerd van kras- en slijtbestendig, stootvast en vuilafstotend plaatmateriaal.

Beeldbewerking

Opmaak op maat

Sample traject ter akkoord

Boscafé Diligence Heerlen

Het nagenoeg naadloos eindresultaat.

- Contact

Samen buiten de lijnen kleuren?

Samen buiten de lijnen kleuren onder het genot van een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen jou adviseren en helpen bij de visualisatie en productie.

Stuur een bericht!