045 541 55 66 info@synckleurt.nl
  • Sync
  • 5
  • Boscafé Diligence Heerlen

Boscafé Diligence

30+ jaar ervaring

20 vakmensen

In-house productie

Advies

Project

Boscafé Diligence

Het onlangs geopende Boscafé Diligence benaderde ons met de vraag mee te denken over o.a. de aankleding van de buitenruimte en omgeving van het bedrijf. Daar zijn we naturlijk direct mee aan de slag gegaan. De naam zegt het al, het café ligt aan de bosrand en daar hebben we natuurlijk in de vormgeving rekening mee gehouden. Naast de buitenruimte hebben we ook de opmaak en productie van de menukaarten voor onze rekening genomen. Voor volgend voorjaar staat het volgende project al in de planning; we werken hard aan het ontwerp en de realisatie van een compleet nieuwe buitenwand met een enorme reclame uiting. Door deze wand zal het aanzien van het pand een heel andere eerste indruk geven. En een eerste indruk kun je maar één keer maken tenslotte!

Bedrijfskleding

Voor het personeel van het Boscafé Diligence hebben we prachtige schorten bedrukt met meerder logo’s. U kunt bij Sync niet alleen terecht voor het bedrukken van uw bedrijfskleding; wij leveren ook alle kleding in diverse prijsklassen. Van werkjas tot veiligheidsvestje en van schort tot petten, wij leveren het!

Flyercampagne

De feestelijke opening mocht natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom hebben we een flyer ontworpen, gedrukt en verspreid in de omgeving. Samen met de door ons verzorgde online campagne heeft dat geleid tot een feestelijke en druk bezochte opening.

Website en Online marketing

Samen met onze partner HL Marketing hebben we tevens een website opgezet en aansluitend meerdere online marketing campagnes gelanceerd.

Way finding

Bestickering

Montage

Advies

Boscafé Diligence Heerlen
schort boscafé diligence heerlen

- Contact

Samen buiten de lijnen kleuren?

Samen buiten de lijnen kleuren onder het genot van een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen jou adviseren en helpen bij de visualisatie en productie.

Stuur een bericht!