045 541 55 66 info@synckleurt.nl
  • Sync
  • 5
  • Behangwand stilteruimte BCPL

Behangwand stilteruimte BCPL

30+ jaar ervaring

20 vakmensen

In-house productie

Advies

Project

Behangwand voor in de stilteruimte

We mogen voor BCPL steeds meer ruimtes aankleden. Onlangs was de zogenaamde stilteruimte aan de beurt. Zoals de naam al zegt, gaat het om een ruimte waar mensen komen die behoefte hebben aan rust en stilte.

De vraag was dan ook om een afbeelding te gebruiken die daarbij past. Uiteindelijk is de keuze gevallen op een afbeelding van een rustig meer in een bosrijke omgeving in Canada.

We hebben het beeld van maar liefst 8 x 2,5 meter, geprint op Airtex behang. Airtex kenmerkt zich o.a. door het feit dat het kleine oneffenheden op de wand prima camoufleert. Daarnaast is het goed schoon te houden; je kunt het met een vochtige doek prima afnemen. Het is natuurlijk ook een perfecte drager waar kleuren mooi op uitkomen. Het absorbeert enigermate het omgevingsgeluid waardoor de ruimte stiller lijkt. En dat is mooi meegenomen in een stilteruimte!

Meer weten? Klik hier.

Signing

Bestickering

Montage

Advies

De situatie vóór en na.

(Gebruik de muis om de slider te verschuiven.)

- Contact

Samen buiten de lijnen kleuren?

Samen buiten de lijnen kleuren onder het genot van een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen jou adviseren en helpen bij de visualisatie en productie.

Stuur een bericht!