045 541 55 66 info@synckleurt.nl
  • Sync
  • 5
  • B&B HOTEL Düsseldorf-Mitte

B&B HOTEL Düsseldorf-Mitte

30+ jaar ervaring

20 vakmensen

In-house productie

Onderhoudsarm

Project

B&B HOTEL Düsseldorf-Mitte

Quality decor panel Basic Wandpanelen

B&B Hotel is een keten van hotels door heel Europa, waar je niet alleen kunt overnachten maar tevens ook kunt genieten van een ontbijt. Deze keten onderscheidt zich door een zeer hoge kwaliteit in een betaalbare prijsklasse. Het interieur concept geeft een luxe uitstraling aan de kamers, waarbij elk hotel qua beleving anders is door het verwerken van lokale afbeeldingen. Deze afbeeldingen worden toegepast als bed achterwand in de hotelkamers en in een wandtoepassing voor de algemene ruimtes.

Bij dit specifieke project betrof het de renovatie van 125 kamers en lobby, waar we met Basic wandpanelen de bed achterwanden en sfeerwanden hebben gerealiseerd. De interieurbouwer heeft voor dit project netto panelen afgeband met ABS aangeleverd waarop wij het gewenste beeld hebben gezet.

 

Uniek laksysteem voor langdurig gebruik

In de hospitality sector wil je de juiste sfeer uitstralen en bezoekers van alle gemakken voorzien. Met de onze producten ben je verzekerd van een interieur met de juiste beleving inclusief de hoogwaardige kwaliteit. Vanwege de unieke eigenschappen van ons laksysteem, ontvang je een prachtig gepersonaliseerd Basic, Click en/of WetWall paneel dat krasbestendig, stootvast en gemakkelijk schoon te maken is. Creëer de beleving die je wilt, van een complete entree tot aan de individuele hotelkamers.

Beeldbewerking

Eenvoudige montage

Advies

Boscafé Diligence Heerlen

Het bewerkte bestand toegepast als muurbekleding, om de sfeer te vergroten.

- Contact

Samen buiten de lijnen kleuren?

Samen buiten de lijnen kleuren onder het genot van een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen jou adviseren en helpen bij de visualisatie en productie.

Stuur een bericht!