045 541 55 66 info@synckleurt.nl
  • Sync
  • 5
  • Schilderijen digitaliseren

Schilderijen digitaliseren

30+ jaar ervaring

20 vakmensen

In-house productie

Advies

van het doek naar digitaal

Professionele Digitalisatie en Reproductie, van je schilderijen

Wij zijn dé specialist in het digitaliseren van schilderijen. In een wereld waar kunst en technologie hand in hand gaan, biedt Sync een unieke en hoogwaardige service om uw meesterwerken te vereeuwigen in digitale vorm. Of het nu gaat om het behouden van de schoonheid van klassieke schilderijen, het archiveren van moderne kunstwerken, of het creëren van digitale kopieën voor tentoonstellingen en online galerijen, wij zorgen ervoor dat elk detail met uiterste precisie en zorg wordt vastgelegd. Met de geavanceerde Cruse Scanner en een passie voor kunst brengen wij uw schilderijen tot leven in de digitale wereld. Ontdek hoe Sync uw kunstwerken kan beschermen, delen en tot een nieuw publiek kan laten spreken.

Gedetailleerde scans door onze Cruse Scanner.​

De basis voor een kwaliteitsreproductie begint bij het kaliber van het digitale bestand. Helaas ervaren kunstenaars vaak zodra ze willen reproduceren, dat groot formaat fotografie niet voldoet aan de eisen voor het maken van een volwaardige print.

Door het gebruik van een Cruse Synchron Table scanner, kunnen wij hoogwaardige scans maken van de beste kwaliteit.

Elke druppel verf, elke penseelstreek en iedere potloodlijn wordt zeer gedetailleerd overgenomen. Vanuit deze digitale bestanden kunnen wij dan schilderijen tot wel 600% vergroten. Hierdoor kan uiteindelijk een kunstwerk van A5-formaat, geprint worden op bijna A0-formaat! Door onze ervaring in de grafische sector kunnen wij een reproductie van je kunstwerk printen met de beste kwaliteit.

Een Reproductie met perfect kleurmanagement op elk gewenst materiaal.

Onze kunstreproducties worden vervaardigd met o.a. een Canon PRO- 6000S printer. Dit is een 12 kleuren printsysteem dat op 2400 DPI een maximaal kleurbereik waarborgt. Deze high end machine print met een inkt welke speciaal voor deze reproducties is ontwikkeld, de LUCIA PRO Ink. Dit is een water gedragen, hoog gepigmenteerde en chemievrije inkt. Na een eerste proefdruk gaat onze eigen lithograaf aan de slag met kleurmanagement. Hij zorgt ervoor dat elke print van je kunstwerk waarheidsgetrouw is aan het origineel.

Samenwerken aan uw Zichtbaarheid?

Het team van Sync.

Greep uit onze klanten

Een aantal zichtbare Samenwerkingen

- Contact

Samen buiten de lijnen kleuren?

Samen buiten de lijnen kleuren onder het genot van een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen jou adviseren en helpen bij de visualisatie en productie.

Stuur een bericht!