045 541 55 66 info@synckleurt.nl

WetWall

30+ jaar ervaring

20 vakmensen

In-house productie

Onderhoudsarm

WATERDICHTE OPLOSSING voor uw WAND

WetWall

Snelle en waterdichte renovatie van natte ruimtes
WetWall is een perfect alternatief voor de tegel, die standaard gebruikt wordt voor het realiseren van een badkamer- en/of douchewand. WetWall douchepanelen zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in natte ruimtes, ze zijn volledig waterdicht en gaan jaren mee.

In tegenstelling tot tegels hoeft WetWall niet gevoegd te worden en is deze na installatie zeer onderhoudsarm. De panelen kunnen gewoon over bestaande oppervlakken heen worden aangebracht, inclusief tegels, waardoor de natte ruimte direct een metamorfose ondergaat. Aangezien de panelen direct aangebracht kunnen worden en achteraf niet gevoegd hoeven te worden, is installatie snel en makkelijk.

Waarvan worden WetWall natte ruimte panelen gemaakt?

Wetwall composiet
WetWall uit composiet platen (in de volksmond Dibond genaamd) garanderen een waterdichte basis. Met ons eigen unieke print- en laksysteem, kun je de platen voorzien van elk ontwerp naar keuze en is de wand kras- en stootvast, vochtbestendig en makkelijk te reinigen. De platen zijn standaard 1220×2440 mm en 1300×3050 mm, maar kunnen ook eenvoudig op maat gemaakt worden.

Wetwall SPC
WetWall SPC is een gemodificeerde kunststof, die speciaal is ontworpen voor het gebruik in natte ruimtes. Om waterdichtheid en installatie gemak te waarborgen zijn deze panelen voorzien van een gepatenteerd click systeem. De SPC panelen zijn beschikbaar in een dikte van 4,5 mm en een formaat van 460×2605 mm.

Eigenschappen SPC:
• Ongelooflijk stabiele kwaliteit
• 100% waterdicht
• Brandvertragend
• Hitte- en koudebestendig
• Toepasbaar voor interieur en exterieur
• Geen kromtrekken, geen vervorming
• Krimp ≤0,002%
• Makkelijke installatie
• Voorzien van een gepatenteerd click systeem

Laat jouw WetWall voorzien van een uniek design
WetWall kan voorzien worden van verschillende ontwerpen uit onze eigen ontwerp / decor collectie of een eigen ontwerp. Onze designafdeling helpt je graag verder met het creëren van een unieke wand met een naadloos doorlopend design.

Uniek laksysteem
Door ons eigen unieke laksysteem ben je verzekerd van kras- en slijtbestendig, stootvast en vuilafstotend plaatmateriaal.

Waterdichte oplossing

Naadloos ontwerp / decor mogelijk

Geschikt voor renovatie

Samenwerken aan uw Zichtbaarheid?

Samenwerken begint hier!

Greep uit onze klanten

Een aantal zichtbare Samenwerkingen

- Contact

Samen buiten de lijnen kleuren?

Samen buiten de lijnen kleuren onder het genot van een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen jou adviseren en helpen bij de visualisatie en productie.

Stuur een bericht!