045 541 55 66 info@synckleurt.nl

30+ jaar ervaring

20 vakmensen

In-house productie

Onderhoudsarm

MODULAIR WANDSYSTEEM voor uw INTERIEUR

Click

Snelle en hoogwaardige renovatie / afwerking van complete wanden
Click is een gepatenteerd modulair wandsysteem waarmee supersnel een renovatie gerealiseerd kan worden. In vergelijking met gipsplaten ben je met Click sneller klaar met monteren, de panelen sluiten zo goed als naadloos op elkaar aan en alle schroeven zijn uit het zicht bevestigd. Doordat de wand voorzien kan worden van een print naar wens is de wand na montage direct gebruiksklaar. De panelen hoeven niet verder afgewerkt te worden met verf, behang of andere wandbekleding. Binnen een dag is je muur gerenoveerd naar de nieuwste interieurtrends, zonder uren kwijt te zijn aan installatie.

Dankzij onze afwerking met UV-lak kunnen de panelen heel eenvoudig gereinigd worden. De panelen zijn veel sterker en krasbestendiger, waardoor ze veel langer mee gaan dan bijvoorbeeld gepersonaliseerd behangpapier. Kortom een hele eenvoudige, snelle en duurzame wandoplossing.

Laat de clickwall voorzien van een uniek ontwerp of decor naar keuze
Click panelen kunnen voorzien worden van verschillende ontwerpen uit onze ontwerp / decor collectie of lever een eigen aan. In een handomdraai tover je met jouw ontwerp zo de wand om tot een bakstenen of betonnen muur, een houten lattenwand, of een betoverend bos! Onze designafdeling helpt je graag verder met het creëren van een unieke wand met een naadloos doorlopend design.

Uniek laksysteem
Door ons eigen unieke laksysteem ben je verzekerd van kras- en slijtbestendig, stootvast en vuilafstotend plaatmateriaal.

Eenvoudige montage

Naadloos ontwerp / decor mogelijk

Geschikt voor renovatie

Samenwerken aan uw Zichtbaarheid?

Samenwerken begint hier!

Greep uit onze klanten

Een aantal zichtbare Samenwerkingen

- Contact

Samen buiten de lijnen kleuren?

Samen buiten de lijnen kleuren onder het genot van een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen jou adviseren en helpen bij de visualisatie en productie.

Stuur een bericht!