045 541 55 66 info@synckleurt.nl

30+ jaar ervaring

20 vakmensen

In-house productie

Onderhoudsarm

DECORPANELEN voor uw INTERIEUR

Basic

De Basic collectie biedt een breed scala aan interieur toepassingen
Basic is de basis keuze voor interieurdesign, van meubelconstructie naar decoratieve elementen tot totale wand- en plafondbekleding. Eigenlijk alles om een gehele ruimte compleet te kunnen transformeren. Door onze verschillende dragermaterialen kan Basic ook voldoen aan de bijzondere eisen voor brandveiligheid én het gebruik in natte ruimtes.

Welke formaten en diktes kunnen geprint worden?
Basic maakt gebruik van de gangbare standaard materialen binnen de interieurindustrie. De panelen en het plaatmateriaal kunnen een maximaal formaat hebben van 3050 x 1500 mm en een maximale dikte van 45 mm. Het is al mogelijk om vanaf 1 vierkante meter een geprint interieurpaneel te bestellen. Je kunt kiezen uit diverse materialen, zoals: MDF, Multiplex etc.

Bekijk de materialenpagina voor een volledig overzicht.

Welk oppervlak je ook kiest, het kan altijd voorzien worden van een uniek design en in elke vorm of formaat geproduceerd worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan wand- en meubelpanelen, deur- en plafondpanelen, keukenwanden en beurs- en expositiewanden.

Uniek laksysteem
Door ons eigen unieke laksysteem ben je verzekerd van kras- en slijtbestendig, stootvast en vuilafstotend plaatmateriaal.

Vele materialen mogelijk

Al vanaf 1 m2

Korte doorlooptijd

Samenwerken aan uw Zichtbaarheid?

Samenwerken begint hier!

Greep uit onze klanten

Een aantal zichtbare Samenwerkingen

- Contact

Samen buiten de lijnen kleuren?

Samen buiten de lijnen kleuren onder het genot van een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen jou adviseren en helpen bij de visualisatie en productie.

Stuur een bericht!