045 541 55 66 info@synckleurt.nl

Quality panel

30+ jaar ervaring

20 vakmensen

In-house productie

Onderhoudsarm

Creëer zichtbaarheid

Quality panel, interieuroplossing voor wanden, plafonds en meubilair.

Toonaangevende oplossing voor printen op plaatmateriaal
Sync heeft een eigen uniek laksysteem ontwikkelt dat leidinggevend is in het duurzaam printen en lakken van plaatmateriaal voor interieur en exterieur. Of je nu wandpanelen, meubelpanelen of vochtbestendig plaatmateriaal nodig hebt, met ons systeem ben je verzekerd van een duurzaam beschermd paneel! Het bijzondere van ons print- en lakproces is dat het toepasbaar is op bijna alle plaatmaterialen.

Uniek laksysteem voor langdurig gebruik
De meerdere laklagen zorgen ervoor dat elk materiaal krasbestendig, stootvast en slijtbestendig is. De lak is ook nog eens vuilafstotend en Uv-bestendig, waardoor het plaatmateriaal langdurig gebruikt kan worden. Er is de mogelijkheid tot het toevoegen van een extra laklaag, waardoor de plaat antibacterieel wordt. Hierdoor wordt een paneel geschikt voor het gebruik van bijvoorbeeld voedselwerkbladen. Meer informatie over ons unieke laksysteem.

Ontwerp & Decor
Wij kunnen vrijwel elk ontwerp naar wens printen op het gewenste plaatmateriaal. Bijvoorbeeld grafische patronen of foto’s, maar ook oppervlaktes van een bepaald materiaal (zoals hout, steen of metaal) kunnen wij zeer natuurgetrouw printen. Een beetje inspiratie nodig? In onze eigen ontwerp/decor collectie zijn diverse ontwerpen beschikbaar, maar wij kunnen uiteraard ook een ontwerp of decor op maat maken.

Onze panelen

Bekijk een ons aanbod

Samenwerken aan uw Zichtbaarheid?

Het team van Sync.

Greep uit onze klanten

Een aantal zichtbare Samenwerkingen

- Contact

Samen buiten de lijnen kleuren?

Samen buiten de lijnen kleuren onder het genot van een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen jou adviseren en helpen bij de visualisatie en productie.

Stuur een bericht!