Over ons

Sync is dé veelzijdige alleskunner op het gebied van print- en drukwerk. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we alles in eigen huis om je te voorzien van state of the art signing, promotieartikelen, textiel- en zeefdruk en nog veel meer. Ons werk is in verschillende branches terug te zien, van de financiële dienstverlening tot de industrie. Van de logistiek tot de zorg. Bij Sync werken specialisten met jarenlange ervaring in hun vakgebied. Zo hebben we alles én iedereen in huis om jou optimaal te bedienen. Bovendien hebben we een eigen ontwerpafdeling en brengen we het eindresultaat graag persoonlijk bij je langs.

Uniek is onze eigen bestelportal. In deze online omgeving heb je een compleet overzicht van je voorraad en bestel je waar en wanneer je wilt producten bij. Makkelijker wordt het niet!

Onze werkwijze

Over ons - Werkwijze

Wij staan altijd voor je klaar, ook als je zomaar even wilt binnenlopen. Maar het is nog beter om vooraf een afspraak te maken, zodat we je écht van A tot Z kunnen voorzien. Uiteraard komt onze buitendienst ook graag bij jou op locatie langs.

Klaar om kennis te maken met Sync? Maak een afspraak!

Offerte tot eindproduct

Je vraagt gemakkelijk een offerte aan door een mail te sturen naar verkoop@synckleurt.nl of te bellen naar 045-5415566. Wij zullen zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte opstellen.

Zodra je onze offerte hebt ontvangen en geaccordeerd, ontvang je een digitale proefdruk. Klopt alles? Dan kan het productieproces van start gaan! Binnen enkele dagen heb je je bestelling in huis.

Bestelportal

Bestel je vaker dezelfde artikelen? Maak dan gebruik van ons unieke bestelportal! In deze online omgeving heb je een compleet overzicht van je voorraad en bestel je waar en wanneer je wilt producten bij. Makkelijker wordt het niet!

Ons team

Maak kennis met het team! Bij Sync werken specialisten met jarenlange ervaring in hun vakgebied. Zo hebben we alles én iedereen in huis om jou optimaal te bedienen.

Over ons - Ralph Hundscheid

Ralph Hundscheid

Directeur

Aanspreekpunt voor commerciële en financiële zaken.

Over ons - Jeroen Hundscheid

Jeroen Hundscheid

Bedrijfsbureau

Aanspreekpunt voor offerteaanvragen. Daarnaast verantwoordelijk voor de planning.

Over ons - Monique Temmers

Monique Temmers

Bedrijfsbureau

Aanspreekpunt voor offertes, orders en facturen.

Over ons - Mandy Lenssen

Mandy Lenssen

Bedrijfsbureau

Aanspreekpunt voor vragen over textiel en drukwerk.

Over ons - Mathieu Mertens

Mathieu Mertens

Productieleider

Aanspreekpunt voor vragen over grootformaat en sign, en verantwoordelijk voor het machinepark van Sync.

Over ons - Rob Nijland

Rob Nijland

Prepress

Aanspreekpunt voor vragen over het aanleveren van bestanden, vormgeving en prepress, en verantwoordelijk voor de bestelportal.

SI’BON Erkend Signeerbedrijf

Sync is een Erkend Signeerbedrijf. De organisatie voor binnen- en buitenreclame SI’BON geeft hiermee aan dat wij werken met kwalitatief goede materialen, moderne apparatuur gebruiken en over gedegen opgeleid en vakbekwaam personeel beschikken.

Deze erkenning draagt bij aan onze identiteit en herkenbaarheid. Het is een kwaliteitskenmerk wat de relatie tussen Sync en onze opdrachtgevers versterkt. Bij een SI’BON Erkend Signeerbedrijf kunnen opdrachtgevers zeker zijn van een vakkundig resultaat, service én zekerheid.

MVO-WSW Werken

Sync hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom dragen we daar op verschillende manieren aan bij.

Al jarenlang bieden wij collega’s vanuit de Wet sociale werkvoorziening een baan. Daar zijn we trots op! Deze collega’s verrichten onder aangepaste omstandigheden hun werkzaamheden. Daarbij houden we rekening met de individuele mogelijkheden en bieden we een passende werkplek.

Lees meer →

We maken de volgende generatie specialisten graag enthousiast over ons vak. Daarom bieden we regelmatig stages aan. Van een 7-daagse snuffelstage tot afstudeerstage van 6 maanden. Op zowel mbo- als hbo-niveau.

Sync gaat altijd voor kwaliteit, met oog voor het milieu. We gebruiken alleen inkten op waterbasis en recyclen vrijwel alle materialen. Zo werken we mee aan het recycling programma ReVink, een unieke inzamelingsdienst waarbij Vink Kunststoffen reststromen bij haar klanten ophaalt. Zo verkleinen wij onze impact op het milieu.

Sync - Home - buiten de lijnen

Samen buiten de lijnen kleuren?

Samen buiten de lijnen kleuren onder het genot van een kopje koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen jou adviseren en helpen bij de visualisatie en productie.

Contact

Onze vakkundige specialisten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact op met Sync, we helpen je graag verder!

Contact

Advies

Sync is dé veelzijdige alleskunner op het gebied van print- en drukwerk. Ons assortiment kan overweldigend zijn. Daarom maken we het makkelijk voor je. Al onze producten zijn verwerkt in ons productenpalet. Stel je eigen palet samen en laat je inspireren door de mogelijkheden!

Productenpalet